Cautare

143 de rezultate pentru "televiziuns satelit" (3.42 secunde)
Directorul executiv comercial pentru segmentul rezidential al Romtelecom, Joerg Zeddies, spune ca redefinirea abonamentelor Dolce este o consecinta fireasca a maturizarii serviciului de televiziune prin satelit.
Televiziunea de stiri Vox News a primit licenta audiovizuala prin satelit de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) in sedinta din 18 august 2009.
In urma controlului realizat prin teledetectie de Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA), s-a constatat ca doar o mica parte dintre fermierii care au cerut sprijin financiar de la stat respecta Bunele conditii agricole si de mediu.
Agricultorii au fost chemati pentru a lamuri inadvertentele dintre suprafata totala declarata si cea rezultata in urma verificarilor din satelit.
cruise control, climatronic cu doua zone, jante aliaj 17", senzori de parcare, scaune fata incalzite, sistem de navigatie prin satelit cu display color de 4,1", etc).
Clopotul care bate printr-un sistem actionat prin satelit de comunicatii de la statie speciala din Frankfurt. Pe clopotul turnat din bani publici este turnat si numele lui Traian Basescu.
s-a inchiriat chiar si o frecventa pe satelit pentru inregistrarea microfonului de la telefonul meu", a mai spus Sorin Ovidiu Vantu.
Trustul Adevarul Holding, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) o licenta audiovizuala prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevarul TV.
De exemplu Ministerul Agriculturii habar nu are cat grau se produce an Romania, in timp ce americanii, din satelit, stiu mai bine care este productia in Romania.
Vox News - una dintre cele mai noi televiziuni de stiri din Romania - a primit licenta audiovizuala prin satelit de la Consiliul National al Audiovizualului in sedinta din 18 august 2009.
Trustul Adevarul Holding a primit, pe 12 octombrie 2010, de la Consiliul National al Audiovizualului, o licenta audiovizuala prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevarul TV, intentionand sa lanseze postul TV si o retea de 40 de statii locale cu o investitie totala de peste 37 de milioane de euro.
Pe de alta parte, si CNA astepta in continuare zilele trecute sa primeasca explicatii de ce programul Realitatea TV era ridicat la satelit de doua ori, prin statie proprie si printr-o societate cu care Sebastian Ghita afirma atunci ca RTV are contract.
Indiferent de tipul de pachet, pentru clientii serviciului de televiziune prin satelit si pentru cei IPTV canalul Dolce Sport 1 va fi disponibil gratuit in perioada 1 iunie-1 iulie 2012 pe pozitia 101.
Compania RCS & RDS nu va percepe clientilor sai niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu si satelit, pentru vizionarea competitiilor sportive.
http://www.mturk.com/mturk/preview?groupId=J0XZ58STDWJZ5QY4F9M0 Bazat pe imagini capturate din satelit, serviciul Google Maps nu este altceva decat o harta exacta a celor mai populate si importante zone ale planetei.
In schimb, serviciul de televiziune prin satelit, care a fost lansat de curand, s-a dovedit a fi un succes. Doar la patru luni de la lansarea acestuia, Romtelecom are deja 163.000 de abonati.
In general sistemele de navigatie prin satelit imbunatesc conduita soferilor. Utilizarea GPS-ului scade la jumatate incidenta alegerilor nepotrivite pe traseu, ca de exemplu trecerea cu vederea a indicatoarelor rutiere sau refacerea unei rute gresite.
Printre celelalte caracteristici ale dispozitivului se regasesc suportul Dolby si DivX, functia de download la o viteza de 7,2 Mbps, Wi-Fi si sistemul de navigatie prin satelit GPS.
Superinteligentul telefon mobil sau aparat GPS, pe care l-ati cumparat de curand, s-ar putea sa aiba probleme cu identificarea unei anumite destinatii incepand cu 2010, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor, conform carora sistemul de navigare prin satelit este pe butuci, potrivit www.pocket-lint.com.
Kathryn Sullivan, secretar la Administratia Oceanica si Atmosferica a SUA, a declarat ca furtunile reprezinta o amenintare in crestere pentru comunicarile prin satelit, sistemele de navigatie si echipamentele de transmisie electrica.
google-analytics.com